top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Sildråpevegen

Her har Katrine bistått kunden med designidé til to barnerom, til to gutter på ett og tre år. Kunden hadde et ønske om å få til to barnerom med god, funksjonell oppbevaring og som innbydde til lek. 

Katrine har tegnet opp rommene i 3D og foreslått en ny fargepalett og tapet til hvert av rommene,  samt kommet med forslag til planløsning og forslag til møbler. Hun har vært opptatt av å gjenbruke flere av møblene som kunden allerede har og blant annet fornye noen av de med maling. 

 

Prosjektet er visualisert og tegnet opp i 3D, samt 2D for et overordnet bilde.  I tillegg ble fargepalett, produkter og design ide presentert i moodboard. Befaring og presentasjon ble gjennomført i møte med kunden.

Referanse fra kunden:

"Vi fikk hjelp fra Katrine til å designe en fargepalett som skapte helhet i hovedetasjen og samtidig ga en dempet og harmonisk atmosfære. Vi fikk forslag til helt konkrete farger som passet godt sammen og på samme tid delte etasjen inn i ulike soner. Her tok hun høyde både for innredning, lys og huset i sin helhet.

I tillegg ønsket vi hjelp til både farger og designidé på barnerommene som er lange og smale, og dermed vanskelig å innrede smart. Vi fikk gode forslag på løsninger som kunne vokse med barnet, og dette ble vist frem både ved planskisser, moodboards og 3D visualisering med bilder og film. I tillegg fikk vi med en produktoversikt over hvor de spesifikke produktene kan skaffes.  Vi fikk presentert to ulike løsninger for det ene barnerommet og kunne dermed diskutere de forskjellige løsningene sammen under visningen. Katrine klarte å få formidlet og vist det jeg kun har hatt en vag idé om, så nå gleder jeg meg til å ta fatt på dette prosjektet. Takk for god hjelp!" 

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page