top of page
DSC_0082.jpeg

Interiørtjenester

 Ingen prosjekter er for små eller for store.  Om du behøver noen interiørmessige råd for enkelte rom, oppussing av baderom, kjøkken eller andre rom, hagedesign eller har større prosjekter som renovering av hus, nybygg, interiørkonsept eller endring og oppgradering for næringsvirksomheter så kan jeg bistå med min interiørrådgivning og 3D-visualisering.

Privatkunde

 • Jeg kan hjelpe deg med å forme ditt hjem som gjenspeiler din stil og personlighet.
   

 • Jeg kan gi deg en klar tanke om hvilke materialer og farger som vil stå godt i sammenheng hos deg.
   

 • Jeg kan gi deg en oversiktlig og tydelig plan om hvordan endringen i ditt hjem kan bli med fokus på estetikk og funksjonalitet.

 • Jeg kan se ditt prosjekt med friske øyne og gi deg en trygghet på at valgene som skal tas er riktige. 

 • Jeg kan visualisere ditt prosjekt i 3D med foreslått material, farger og interiør, og gi deg en følelse av hvordan helheten i ditt hjem vil bli. Enten helt fra en tanke eller guide deg på rett vei.
   

 • Du kan få en konkret innkjøpsliste over møbler og interiør, og som står i stil med ditt hjem.
   

 • Jeg kan forhandle gode rabatter på material, møbler og interiør via mine samarbeidspartnere og møbelprodusenter.

Ferdig%20logo_edited.png

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Utbygger og håndverker

Som utbygger og håndverker så kan jeg visualisere deres prosjekt i 3D. Jeg kan komme med mine råd angående materialkombinasjoner og farger. Jeg kan bistå helt fra planleggingsfase eller om utformingen av bolig/lokale er i gang. 

 

Jeg bistår gjerne med mine interiørmessige råd og estetiske øyne på veien slik dere kan optimalisere deres prosjekt. Med min hjelp så kan du selge inn ideen din med en tydelig visualisering til kundene dine.

Bedrift / Næringsdrivende

Jeg kan bistå med å utforme en konkret konseptplan for deres lokale. Jeg kan hjelpe til helt fra planlegging og utforming av helt nytt lokale eller om dere behøver oppgradering av eksisterende. Jeg tar over når arkitekt er ferdig med sin del av arbeidet og det er klart for å finne de estetiske detaljene med konkrete materialer, møbler og inventar. 

 

Med mine samarbeidspartnere innen møbelbransjen og PROFF-avtaler så kan jeg forhandle gode rabatter som vil gagne dere som kunde. Lokalet kan visualiseres i 3D med de konkrete materialene og møblene/inventaret som er foreslått, slik at dere får en tydelig visuell tanke på hvordan deres lokale kan bli.

BEHOVSANALYSE

For meg er det viktig å bli godt kjent med deg som kunde.
Å kunne se og høre dine ønsker og behov for å så skreddersy en designplan som gjenspeiler dette. Jeg er opptatt av å skape en god dialog og komme med gode råd og løsninger slik at du blir tryggere på de interiørvalgene du måtte ta.

MATERIALVALG

Det er viktig å se helheten når det kommer til material og farger i et rom. Jeg hjelper deg og kommer med konkret forslag som viser sammensetningen av gulv, farger, flis og andre vesentlige materialer. 

FARGEPALETT

Jeg bistår med å finne en gjennomgående fargepalett for din bolig. Enten om det er nybygg eller oppusing så kan jeg være behjelpelig med å finne en rød tråd og utforme en harmonisk fargepalett for ditt hjem.

MØBELPLAN/
AREALUTNYTTELSE

Som Interiørdesigner så har jeg fokus på å skape en funksjonell løsning og god arealutnyttelse i din bolig. Enten med eksistrende møblement eller forslag til nye, så utformer jeg en optimal løsning for innredning. Dette fremvises i en oversiktlig planskisse i 2D.

BELYSNINGSPLAN

God belysning i boligen er alfa omega og viktig å tenke på når man enten pusser opp eller bygger nybygg. Jeg bistår med å foreslå ulike løsninger til allmenlys, stemning- og funksjonellbelysning og fremviser dette i en 2D-planskisse.

VISUELL VISNING I 3D

Fremvisning visuelt i 3D gir deg som kunde en helhetsfølelse av hvordan sammensetningen av material, farger, belysning og møblement vil bli reelt. Jeg tegner i avanserte programmer som Archicad og SketchUp, og har mulighet til å fremvise ditt prosjekt med både video og bilder. 

PRODUKTVALG/
INNKJØPSLISTE

Ved ønske om innkjøp av nytt møblement så kan jeg utforme spesifikt forslag som er formet etter ditt behov, ønsker og budsjett. Jeg kan skreddersy egne møbelpakker med samlet pris og levering. Innkjøpsliste er utformet med leverandør/butikk og priser.

PROFF-AVTALER 

Jeg har flere kontakter innenfor håndverker-bransjen, gode PROFF-avtaler hos enkelte byggevare-virksomheter og kan være behjelpelig med å innhente tilbud fra ulike leverandører som kan komme deg som kunde til gode.

DSC_0082.jpeg

"The details are not the details,
that make the design"

- Charles Eames

bottom of page