top of page
DSC_0082.jpeg

Våre Interiørtjenester

 Ingen prosjekter er for små eller for store.  Om du behøver noen interiørmessige råd for enkelte rom, oppussing av baderom, kjøkken eller andre rom, hagedesign eller har større prosjekter som renovering av hus, nybygg, interiørkonsept eller endring og oppgradering for næringsvirksomheter så kan vi bistå med vår interiørrådgivning og 3D-visualisering.

Privatkunde

 • Vi kan hjelpe deg med å forme ditt hjem som gjenspeiler din stil og personlighet.
   

 • Vi kan gi deg en klar tanke om hvilke materialer og farger som vil stå godt i sammenheng hos deg.
   

 • Vi kan gi deg en oversiktlig og tydelig plan om hvordan endringen i ditt hjem kan bli med fokus på estetikk og funksjonalitet.

 • Vi kan se ditt prosjekt med friske øyne og gi deg en trygghet på at valgene som skal tas er riktige. 

 • Vi kan visualisere ditt prosjekt i 3D med foreslått material, farger og interiør, og gi deg en følelse av hvordan helheten i ditt hjem vil bli. Enten helt fra en tanke eller guide deg på rett vei.
   

 • Du kan få en konkret innkjøpsliste over møbler og interiør, og som står i stil med ditt hjem.
   

 • Vi kan forhandle gode rabatter på material, møbler og interiør via våre samarbeidspartnere og møbelprodusenter.

Ferdig%20logo_edited.png

Hva kan vi hjelpe deg med?

Utbygger og håndverker

Som utbygger og håndverker så kan vi visualisere deres prosjekt i 3D. Vi kan komme med våre råd angående materialkombinasjoner og farger. Vi kan bistå helt fra planleggingsfase eller om utformingen av bolig/lokale er i gang. 

 

Vi bistår gjerne med våre interiørmessige råd og estetiske øyne på veien slik dere kan optimalisere deres prosjekt. Med vår hjelp så kan du selge inn ideen din med en tydelig visualisering til kundene dine.

Bedrift / Næringsdrivende

Vi kan bistå med å utforme en konkret konseptplan for deres lokale. Vi kan hjelpe til helt fra planlegging og utforming av helt nytt lokale eller om dere behøver oppgradering av eksisterende. Vi tar over når arkitekt er ferdig med sin del av arbeidet og det er klart for å finne de estetiske detaljene med konkrete materialer, møbler og inventar. 

 

Med våre samarbeidspartnere innen møbelbransjen og PROFF-avtaler så kan vi forhandle gode rabatter som vil gagne dere som kunde. Lokalet kan visualiseres i 3D med de konkrete materialene og møblene/inventaret som er foreslått, slik at dere får en tydelig visuell tanke på hvordan deres lokale kan bli.

BEHOVSANALYSE

For oss som er det viktig å bli godt kjent med deg som kunde.
Å kunne se og høre dine ønsker og behov for å så skreddersy en designplan som gjenspeiler dette. Vi er opptatt av å skape en god dialog og komme med gode råd og løsninger slik at du blir tryggere på de interiørvalgene du måtte ta.

MATERIALVALG

Det er viktig å se helheten når det kommer til material og farger i et rom. Vi hjelper deg og kommer med konkret forslag som viser sammensetningen av gulv, farger, flis og andre vesentlige materialer. 

FARGEPALETT

Vi bistår med å finne en gjennomgående fargepalett for din bolig. Enten om det er nybygg eller oppusing så kan vi være behjelpelig med å finne en rød tråd og utforme en harmonisk fargepalett for ditt hjem.

MØBELPLAN/
AREALUTNYTTELSE

Som Interiørdesignere så har vi fokus på å skape en funksjonell løsning og god arealutnyttelse i din bolig. Enten med eksistrende møblement eller forslag til nye, så utformer vi en optimal løsning for innredning. Dette fremvises i en oversiktlig planskisse i 2D.

BELYSNINGSPLAN

God belysning i boligen er alfa omega og viktig å tenke på når man enten pusser opp eller bygger nybygg. Vi bistår med å foreslå ulike løsninger til allmenlys, stemning- og funksjonellbelysning og fremviser dette i en 2D-planskisse.

VISUELL VISNING I 3D

Fremvisning visuelt i 3D gir deg som kunde en helhetsfølelse av hvordan sammensetningen av material, farger, belysning og møblement vil bli reelt. Vi tegner i avanserte programmer som Archicad, SketchUp og SkyHome, og har mulighet til å fremvise ditt prosjekt med både video og bilder. 

PRODUKTVALG/
INNKJØPSLISTE

Ved ønske om innkjøp av nytt møblement så kan vi utforme spesifikt forslag som er formet etter ditt behov, ønsker og budsjett. Vi kan skreddersy egne møbelpakker med samlet pris og levering. Innkjøpsliste er utformet med leverandør/butikk og priser.

PROFF-AVTALER 

Vi har flere kontakter innenfor håndverker-bransjen, gode PROFF-avtaler hos enkelte byggevare-virksomheter og kan være behjelpelig med å innhente tilbud fra ulike leverandører som kan komme deg som kunde til gode.

DSC_0082.jpeg

"The details are not the details,
that make the design"

- Charles Eames

bottom of page