DSC_0082.jpeg

Våre Interiørtjenester

Vi er opptatt av å bli godt kjent med deg som kunde. Uansett hvor i landet du bor så skaper vi en felles dialog og ser på hvordan vi kan bistå deg og ditt interiørprosjekt. Vi kan være med helt fra planlegging til ferdigstillelse av prosjekter og bistå med utforming av interiørkonsept.  Vi har flere kontakter innenfor håndverker-bransjen, gode PROFF-avtaler og kan være behjelpelig å innhente tilbud fra ulike leverandører som kan komme kunden til gode. 

BEHOVSANALYSE

For oss som er det viktig å bli godt kjent med deg som kunde.
Å kunne se og høre dine ønsker og behov, og videre utforme en designidé som passer til din personlige stil og hjem. 

MATERIALVALG

Det er viktig å se helheten når det kommer til material og farger i hjemmet. Vi hjelper deg og kommer med konkret forslag som viser sammensetningen av gulv, farger, flis og andre vesentlige materialer. 

FARGEPALETT

Vi bistår med å finne en gjennomgående fargepalett for din bolig. Enten om det er nybygg eller oppusing så kan vi være behjelpelig med å finne en rød tråd og utforme en harmonisk fargepalett for ditt hjem.

MØBELPLAN/
AREALUTNYTTELSE

Som Interiørdesignere så har vi fokus på å skape en funksjonell løsning og god arealutnyttelse i din bolig. Enten med eksistrende møblement eller forslag til nye, så utformer vi en optimal løsning for innredning. Dette fremvises i en oversiktlig planskisse i 2D.

BELYSNINGSPLAN

God belysning i boligen er alfa omega og viktig å tenke på når man enten pusser opp eller bygger nybygg. Vi bistår med å foreslå ulike løsninger til allmenlys, stemning- og funksjonellbelysning og fremviser dette i en 2D-planskisse.

VISUELL VISNING I 3D

Fremvisning visuelt i 3D gir deg som kunde en helhetsfølelse av hvordan sammensetningen av material, farger, belysning og møblement vil bli reelt. Vi tegner i avanserte programmer som Archicad og SkyHome, og har mulighet til å fremvise ditt prosjekt med både video og bilder. 

PRODUKTVALG/
INNKJØPSLISTE

Ved ønske om innkjøp av nytt møblement så kan vi utforme spesifikt forslag som er formet etter ditt behov, ønsker og budsjett. Innkjøpsliste er utformet med leverandør/butikk og priser.

VEILEDNING FØR BOLIGSALG

Om du har planer om å selge boligen din så kan vi bistå med veiledning og konkrete råd om hva du kan gjøre av endringer i boligen, styling og veiledning før fotografering og visning.

DSC_0082.jpeg

"The details are not the details,
that make the design"

- Charles Eames