DSC_0082.jpeg

Våre Interiørtjenester

 Vi kan være med fra planlegging til ferdigstillelse av både små og store prosjekter.  Det kan være for eksempel om du behøver noen interiørmessige råd for enkelte rom, oppussing av baderom, kjøkken eller andre rom, hagedesign eller har større prosjekter som renovering av hus, nybygg, interiørkonsept eller endring og oppgradering for næringsvirksomheter.

Vi tar på oss oppdrag fra både private kunder, håndverkere, utbyggere og næringsvirksomheter. Nedenfor er en oversikt over våre interiørtjenester.

BEHOVSANALYSE

For oss som er det viktig å bli godt kjent med deg som kunde.
Å kunne se og høre dine ønsker og behov for å så skreddersy en designplan som gjenspeiler dette. Vi er opptatt av å skape en god dialog og komme med gode råd og løsninger slik at du blir tryggere på de interiørvalgene du måtte ta.

MATERIALVALG

Det er viktig å se helheten når det kommer til material og farger i et rom. Vi hjelper deg og kommer med konkret forslag som viser sammensetningen av gulv, farger, flis og andre vesentlige materialer. 

FARGEPALETT

Vi bistår med å finne en gjennomgående fargepalett for din bolig. Enten om det er nybygg eller oppusing så kan vi være behjelpelig med å finne en rød tråd og utforme en harmonisk fargepalett for ditt hjem.

MØBELPLAN/
AREALUTNYTTELSE

Som Interiørdesignere så har vi fokus på å skape en funksjonell løsning og god arealutnyttelse i din bolig. Enten med eksistrende møblement eller forslag til nye, så utformer vi en optimal løsning for innredning. Dette fremvises i en oversiktlig planskisse i 2D.

BELYSNINGSPLAN

God belysning i boligen er alfa omega og viktig å tenke på når man enten pusser opp eller bygger nybygg. Vi bistår med å foreslå ulike løsninger til allmenlys, stemning- og funksjonellbelysning og fremviser dette i en 2D-planskisse.

VISUELL VISNING I 3D

Fremvisning visuelt i 3D gir deg som kunde en helhetsfølelse av hvordan sammensetningen av material, farger, belysning og møblement vil bli reelt. Vi tegner i avanserte programmer som Archicad, SketchUp og SkyHome, og har mulighet til å fremvise ditt prosjekt med både video og bilder. 

PRODUKTVALG/
INNKJØPSLISTE

Ved ønske om innkjøp av nytt møblement så kan vi utforme spesifikt forslag som er formet etter ditt behov, ønsker og budsjett. Vi kan skreddersy egne møbelpakker med samlet pris og levering. Innkjøpsliste er utformet med leverandør/butikk og priser.

PROFF-AVTALER 

Vi har flere kontakter innenfor håndverker-bransjen, gode PROFF-avtaler hos enkelte byggevare-virksomheter og kan være behjelpelig med å innhente tilbud fra ulike leverandører som kan komme deg som kunde til gode.

DSC_0082.jpeg

"The details are not the details,
that make the design"

- Charles Eames