Etablering og visjon

Solid Studio AS ble etablert i 2021 av interiørdesigner Tina Forselius og Katrine Lindgjerdet, med tanken om at to står sterkere sammen enn én. Ved å dele kunnskap, erfaring og gode råd så har vi ønske om å tilby kvalitetsrike interiørtjenester til kunder i Oslo, Trondheim og resten av Norge.

For oss er det viktig å bli godt kjent med kunden. Å kunne se og høre kundens ønsker og behov. Vi er opptatt av å å skape en god dialog og å komme med gode råd og løsninger slik at kunden kan få følelsen av ro og harmoni i sitt eget hjem. 

DSC_0082.jpeg

Om Solid Studio AS

Solid Studio AS er et interiørdesign-team med kontor i Trondheim og Oslo. Vi ønsker å bistå med kvalitetsrike interiørtjenester og 3D-visualisering til private kunder og offentlig virksomheter i hele Norge. Vi setter kunden i fokus og er opptatt av å skape en designplan som passer dine ønsker og behov.

Tina Forselius

Interiørdesigner

Tina Forselius er interiørdesigner og holder til i Moss. Opprinnelig Oslo-jente, men flyttet til Moss etter mange år på Røros. Her bor hun sammen med mann og tre barn.

 

Tina har utdannelse innen grafisk design, har drevet egen café og eventselskap, og jobbet i Fagmøbler som butikkmedarbeider og interiørkonsulent.

 

Tina har alltid vært kreativ og begynte som veldig liten å tegne med kull og blyanter. Interessen for å utvikle den kreative kunnskapen kom ikke før i 20-årsalderen da hun bestemte seg for å utdanne seg til grafisk designer. 

Etter noen år begynte hun å jobbe på Fagmøbler Røros og der hun fikk ansvar for å hjelpe kunden med fargepalett og møblering. I tillegg stylet hun boliger og hytter før salg. 

Dette ble starten på hennes søken etter mer kompetanse og hun begynte på Norsk interiørskole våren 2020. 

 

Tina har jobbet innen interiørbransjen siden 2016 og jobbet med interiørdesign siden høsten 2020.

Katrine Lindgjerdet

Interiørdesigner

Katrine Lindgjerdet er interiørdesigner og holder til i Trondheim. Her bor hun med sin samboer og to gutter. Hun har opprinnelig en bacholor i Økonomi og Administrasjon, har fagbrev i butikk og har jobbet innen ulike serviceyrker siden hun var 14 år.

Interessen for interiør startet tidlig, og det var barnerommet som først fikk gjennomgå med ofte endring av farge og interiør. Opp gjennom årene har det utviklet seg til å bli en stor lidenskap og i over 5 år har hun delt interiør og inspirasjon med sine følgere på Instagram. Katrine er en av Norges største Interiør-Instagrammere med over 750.000 følgere på sine kontoer @hvitelinjer og @white.interior1

 

Når Katrine skal koble helt ut så finner hun frem strikketøyet eller perler med barna. Perlingen har blitt en stor lidenskap og i januar 2021 ble boken hennes "Perleglede" utgitt med forlag Cappelen Damm.

Katrine har jobbet innen interiørbransjen siden 2018. Hun har blant annet jobbet som boligstylist og vært butikkleder for en større inteirør-nettbutikk. Våren 2020 tok hun utdannelsen Interiørdesigner ved Norsk Interiørskole, og har siden juni 2020  jobbet fulltid som interiørdesigner.

Vi gleder oss til å snakke med deg!

bUW5EdQA.jpeg