top of page
DSC_0082.jpeg

Om Solid Studio AS

Solid Studio AS er et interiørdesignfirma med kontor i Moss. Jeg ønsker å bistå med kvalitetsrike interiørtjenester og 3D-visualisering til private kunder og næringsvirksomheter i hele Norge. Jeg setter kunden i fokus og er opptatt av å skape en designplan som passer kundens ønsker og behov.

Etablering og visjon

Solid Studio AS ble etablert i april 2021 av interiørdesigner Tina Forselius og Katrine Lindgjerdet, med tanken om at to står sterkere sammen enn én. Ved å dele kunnskap, erfaring og gode råd så har vi ønske om å tilby kvalitetsrike interiørtjenester til kunder i Oslo, Trondheim og resten av Norge.

Katrine trakk seg ut av Solid Studio høsten 2023 for å drive egen butikk.

Fra Oktober 2023 har Tina drevet firmaet videre og fortsetter å bygge det opp.For meg er det viktig å bli godt kjent med kunden. Å kunne se og høre kundens ønsker og behov. Jeg er opptatt av å å skape en god dialog og å komme med gode råd og løsninger slik at kunden kan få følelsen av ro og harmoni i sitt eget hjem. 

Ferdig%20logo_edited.png

Tina Forselius

Interiørdesigner

GUNaiv4A.jpeg

Tina Forselius er interiørdesigner og holder til i Moss. Opprinnelig fra Oslo, og har også bodd mange år på Røros, før hun nå har slått seg til ro i Moss. Her bor hun sammen med mann og tre barn.

 

Tina har utdannelse innen grafisk design, har drevet egen café og eventselskap, og jobbet i Fagmøbler som butikkmedarbeider og interiørkonsulent.

 

Tina har alltid vært kreativ og begynte som veldig liten å tegne med kull og blyanter. Interessen for å utvikle den kreative kunnskapen kom ikke før i 20-årsalderen da hun bestemte seg for å utdanne seg til grafisk designer. 

Etter noen år begynte hun å jobbe på Fagmøbler Røros og der hun fikk ansvar for å hjelpe kunden med fargepalett og møblering. I tillegg stylet hun boliger og hytter før salg. Dette ble starten på hennes søken etter mer kompetanse og hun begynte på Norsk interiørskole våren 2020. 

 

Tina har jobbet innen interiørbransjen siden 2016 og jobbet med interiørdesign siden høsten 2020.

bottom of page