top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Ranheim

I dette prosjektet ønsket kunden rådgivning og forslag til planløsning til entrén i huset. Kunden skal pusse opp og rive ytter- og innergangen og lage en større og mer innbydende entré. Kunden ønsket å se visuelt hvordan dette kunne bli.

 

Katrine har funnet forslag til eksakt type fliser og farger på veggene, samt planløsning med garderobeskap og praktisk oppbevaring. Designideen er tegnet i tegneprogram slik at kunden kan se eksakt hvordan elementene kunne bli sammen. I tillegg har Katrine innhentet pristilbud fra flere garderobeleverandører, slik at kunden kan velge den leverandøreren som vil passe best etter deres behov og ønsker.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. I tillegg er designidé, materialvalg og produkter presentert i moodboard. Befaring og møter med kunde har foregått hos kunden.

Referanse fra kunden:

«Vi kontaktet Katrine i Solid Studio for å få hjelp til å tenke nytt og visualisere en endring av vår entre som både trengte en oppgradering og en endring i planløsning for å fungere optimalt for oss som familie. Katrine forsto godt hva vi ønsket og kom med meget gode forslag til løsninger og materialvalg som står i stil med resten av huset, samtidig som det gir helhetsinntrykket et løft.

 

3D tegningene var viktig hjelp til å ta de gode beslutningene da vi i denne prosessen skulle rive en vegg – uten gode 3D tegninger ville det vært vanskelig å se hvordan helheten ville blitt. Katrine hentet inn flere tilbud på garderober i prosessen og gav oss et godt utgangspunkt til å velge den beste løsningen for oss. Alt i alt er vi meget fornøyde med hele prosessen og gleder oss til prosjektet står ferdig om ikke lenge!»

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page