top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Malvik

I dette spennende prosjektet har Tina bistått kunden med å designe en hage med gode soner, der pergola blant annet stod på ønskelisten, samt plassering av spisesone, solsone og forslag til mindre elementer og beplantning. Det er også gitt forslag til belysning og belysningsplan. Boblebadet er noe kunden også ønsket.

Det var et ønske om mye terrasse med litt gressplen. Kunden skal bygge dette selv og det er det tatt hensyn til i ideutkastet. Dette prosjektet var spesielt spennende fordi kunden ønsket innslag og elementer i betong.

Ideen bak designet er å dele opp i gode og funksjonelle soner og nivåforskjeller, lage noe av egenart samt få frem en opplevelse av å kunne ha denne plassen for seg selv med lite innsyn. Det er lagt vekt på gode fartsårer og et luftig og ledig uttrykk, og også gode funksjonelle løsninger for å skape en så harmonisk atmosfære som mulig.

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte materialvalg og plantevalg, samt design ide i moodboard. Befaring er gjort av Katrine hos kunde, mens presentasjon har foregått digitalt av Tina.

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page