top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Hellerud

I dette spennende prosjektet har Tina bistått kunden med å lage gode soner, der forsterkning av eksisterende pergola blant annet stod på ønskelisten, samt plassering av spisesone, større lounge og forslag til mindre elementer og beplantning. Det er også gitt forslag til belysning og belysningsplan.

Kunden ønsket et sted i hagen der de kunne sitte inne men allikevel være ute. Det var et ønske at hagen skulle fremstå som en oase med planter som tiltrekker seg insekter, samt spiselige delikatesser. Kunden skal bygge dette selv og det er det tatt hensyn til i ideutkastet. Dette prosjektet var spesielt morsom fordi hagens potensiale og kundens utstråling satte en føring for designet, moderne romantisk.

 

Ideen bak designet er å dele opp i gode og funksjonelle soner og nivåforskjeller, lage noe av egenart samt få frem en opplevelse av å være i en oase midt i Oslo. Det er lagt vekt på gode fartsårer og et luftig og ledig uttrykk, og også gode funksjonelle løsninger for å skape en så harmonisk atmosfære som mulig. 

 

Prosjektet er tegnet  i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte materialvalg og plantevalg, samt design ide i moodboard.

Befaring er gjort av Tina hos kunde, mens presentasjon har foregått digitalt da kunden hadde startet ferien sin.

Referanse fra kunden:

Vi har i dag en fin terrasse som vi ikke helt har klart å optimalisere i forhold til sol/skygge og en hage med fin ettermiddags- og kveldssol som i stor grad vært brukt til trampoline, dukkestue og fotballspilling. Nå som barna har blitt litt eldre så vi at hagen nesten ikke ble brukt, men vi visste ikke hvordan vi skulle omgjøre hagen vår fra et sted for småbarn til en oase for eldre barn og voksne. Vi hadde tanker om følelsen vi ville at hagen skulle gi oss, men vi visste ikke hvordan vi skulle omsette disse tankene til noe konkret. 

Tina kom til oss på befaring og brukte god tid på å forstå hvem vi var og hva vi ønsket ut av hagen. Under prosessen har hun utvist stort engasjement og holdt oss oppdatert, det har vært veldig spennende. Under fremvisningen gikk Tina først gjennom planskissen, men det er helt klart 3D fremvisningen som gjorde Tinas gjennomtenkte løsninger levende også for oss. Resultatet er vi strålende fornøyd med og vi gleder oss stort til å realisere dette!   

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page