top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Gimse (Jenterom)

Kunden skal pusse opp hele 2. etasje, der blant annet to barnerom skal endres og males. Kunden ønsket rådgivning og hjelp til å finne en helhetlig fargepalett for etasjen, og forslag til møbelplassering og smarte og funksjonelle løsninger for barnerommene. Barna er 7 og 10 år så her ønsket kunden forslag til to rom som barna kan vokse med og trives godt i årene som kommer.

 

Begge rommene har skråtak så kunden ønsket forslag til hvordan dette kan utnyttes på best måte. Katrine har blant annet foreslått en innebygget seng på jenterommet, for å utnytte plassen best mulig på sidene med hyller og skuffer under sengen. Selve sengen blir et flott blikkfang i seg selv, og går i ett med rommet og blir et roligere preg om den males i samme farge som veggen. Ved å dekorere med både gardiner og vimpler så får 7-åringen en mer prinsesse-look på sengen.

 

På andre siden av rommet så har Katrine tegnet inn et praktisk skrivebord med et speil over som passer til ei sminkeglad jente. Det er også foreslått praktisk oppbevaring med skuffer og innebygget garderobeskap i veggen.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. I tillegg er designidé, materialvalg og produkter presentert i moodboard. Befaring og presentasjon ble gjort digitalt med kunden.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page