top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Gimse (Gutterom)

Kunden skal pusse opp hele 2. etasje, og der blant annet to barnerom skal endres og males. Kunden ønsket rådgivning og hjelp til å finne en helhetlig fargepalett for etasjen, og forslag til møbelplassering og smarte og funksjonelle løsninger for barnerommene. Barna er 7 og 10 år så her ønsket kunden forslag til to rom som barna kan vokse med og trives godt i årene som kommer.

 

Designideen for 10-åringen har vært å skape et tøft gutterom, som både skal være funksjonelt og praktisk med lukket oppbevaring, samt et rom der det skal være plass til å ha besøk av kompiser, spille data, se TV og bygge lego. Katrine har tegnet inn et større hjørne-skrivebord med god plass til PC og utstyr, og også en plass for å gjøre lekser og annet. Fargene som går igjen er en dyp blåfarge på vegg og møbler i sort, og detaljer i lys eik som vil mykne opp uttrykket.

 

På andre siden av rommet så har Katrine tegnet inn en seng som kunden har fra før og som foreslåes å males i sort slik at den passer inn med resten av interiøret. En dekorativ og fin hylle er tegnet over sengen, samt kommode med plass til leker/lego. Innebygget garderobeskap inn i veggen.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. I tillegg er designidé, materialvalg og produkter presentert i moodboard. Befaring og presentasjon ble gjort digitalt med kunden.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page