top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Gimse

I dette prosjektet så har Katrine bistått med designidé og plassering av elementer i et baderom som skal renoveres. 

 

Kunden har allerede kjøpt inn alt av materialer som fliser, dusj, badekar, armaturer og baderomsinnredning. Hun var derimot usikker på planløsningen for baderommet hun skulle velge for å utnytte plassen mest optimalt. 

 

Katrine har tegnet tre forslag til kunden der ett av de var det hun anbefalte mest med tanke på funksjonell plassering og utnyttelse av rommet. Dette var også kundens favoritt. Som ekstra for å få en mer lun følelse i rommet så har Katrine foreslått spileplater i taket. For å vise kunden dette på best mulig måte så er det visuelt vist i 3D-video slik at man får den ultimate følelsen av hvordan sammenhengen med materialer, farger og elementer vil bli. 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert vist i 3D. Det er vist designidé og forslag til enkelte elementer i moodboard. Befaring og presentasjon er gjort digitalt med kunden. 
 

Referanse fra kunden:

"Vi er så glade for at vi spurte akkurat dere om hjelp til planløsning og sammensetning av materialer da vi selv sto fast og hadde vanskelig med å finne frem til de beste løsningene. Setter veldig pris på en varm og imøtekommende prosess der dere virkelig har tatt dere tid til å bli kjent med våre ønsker og behov. Resultatet som ble presentert var både med praktiske løsninger vi selv ikke hadde tenkt på og med noen nye materialer som skaper en helhet i rommet.

 

Designet ble helt i vår gate og dere har virkelig truffet vår stil, tidløst med enkelte elementer som gir det lille ekstra. Er spesielt glad for at dere har kommet med forslag til nye elementer som skaper en helhet til rommet. Vi er også veldig glade for at vi valgte å få presentert løsning i 3D og vi føler oss nå helt trygge på alle valgene til et nytt bad som vi tenker vi kan bli fornøyd med i mange mange år fremover. Nå gleder vi oss til å komme i gang med prosjektet." 

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page