top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Bygg Reis deg
Talgø MøreTre AS og Melby Snekkerverksted AS

Designideen bak Talgø sin del av standen har vært å lage et innbydende og delikat velkomstområde for eksisterende kunder og også nye kunder. Tina har fokusert på kundens eget materiale som trevirke, blandet med rene vegger, uteflis og planter som er gode kombinasjoner i hagen.

 

Tina ønsket at dette skulle fremstå som en liten oase med nydelige materialer i bunnen.Ved å lage luftige takinstallasjoner som man gjerne har i feks en pergola ble det lune og gode soner i standen.

 

Det er lagt vekt på gode fartsårer, samt et spennende og organisk design for å skape dynamikk, få fram materiale på best måte og å trigge nysgjerrigheten til de forbipasserende.

Designideen bak Melby sin del av standen har vært fullt fokus på de vakre trappene de lager og ønsket plass til i standen. Disse trappene fikk egne soner og med egne farger for å fremheve trappene på best mulig måte. I tillegg var møterom og et stort sosialt bord et stort ønske. For å definere de sonene der folk skulle sitte ble det også her laget installasjoner i taket over området for lunhet og for å få en bedre romfølelse.

 

Ved å trekke det opphevede terrassedekket fra Talgø sin stand og inn i Melby sin del fløt disse to delene i hverandre og det ble en helhet, samt fargevalgene her har spilt en stor rolle.

 

Planter i et hjem vil som oftest løfte atmosfæren til nye høyder og dette var også et viktig element i designet av standen til Talgø og Melby.

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- farge- og plantevalg, samt design ide i moodboard.

Mye av kommunikasjonen har Tina utført digitalt da de forskjellige aktørene sitter på forskjellige steder i landet.

Referanse fra kunden:

Talgø valgte Solid Studio som samarbeidspartner for design av stand til årets Bygg Reis Deg. Vi startet arbeidsprosessen med å bli litt bedre kjent med hverandre, samt drodle litt rundt hva som var viktig at standen formidlet for vår del. Tina startet deretter jobben med å designe og visualisere det hele, og det var en sann fryd å se det hele ta form i 3D. Det gjorde også jobben på Norges Varemesse mye lettere, siden vi visste hvor god plass vi hadde og hvor alt skulle plasseres.

Solid Studio har hele vegen vært fleksibel og lydhør samarbeidspartner, og deres kompetanse kombinert med vår kjennskap til markedet resulterte i en stand som både fungerte godt og som mange la merke til.

Vi gir Tina og Katrine våre aller varmeste anbefalinger!

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page