top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Torvtaket

Her har Katrine bistått kunden med designidé til et hage og uteområdet.  Dagens veranda skal rives og kunden starter helt på skretch, noe som gir mye muligheter når et nytt hageområde skal utarbeides. Kunden hadde ønske om en større terrasse med Pergola og spisesone med grill, og om mulig et område for basseng/boblebad og utekjøkken. I tillegg ønsket kunden å bevare en større del av hagen i gress til trampoline, basseng og lek for barna. 

Katrines tanke bak designideen har vært å skape en innbydende og funksjonell hage med gode traséer. Det skal være en hage som innbyr til ro og avslapping, plass til flere besøkende, og en større plass til lek og morro for barna. Kunden har vurdert å male huset i sort så Katrine har laget et eget forslag for dette. I tillegg har hun kommet med forslag til belysningsplan (vist i 2D og 3D) og hvordan hagen kan belyses.

 

Prosjektet er visualisert og tegnet opp i 3D, samt 2D for et overordnet bilde.  I tillegg ble designidé, overordnet forslag til møbler og material og belysningsplan presentert i moodboard. Befaring og presentasjon ble gjennomført i møte med kunden.

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page