top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Skogvegen

I dette prosjektet så har Katrine bistått med designidé og møbelplassering for to ungdomsrom, stue, spisestue, samt spesifikt fokus på ny kjøkkenløsning.

 

Kunden ønsker å endre planløsning i hovedetasjen og vurderer å rive en vegg for et større og åpent kjøkken. De ønsket hjelp til å finne en funksjonell kjøkkenløsning med god oppbevaring, og Katrine har via en behovsanalyse avdekket hvilke ønsker og behov kunden har for det nye kjøkkenet, samt farger og materiell. Deretter har hun tegnet opp forslag til kjøkken i 3D og hatt kjøkkenmøte med to kjøkkenleverandører som har levert konkret pristilbud ut i fra Katrines tegninger og kundens ønsker og behov.

 

Videre så ønsket kunden forslag til nytt møblement i stue og spisestue, og Katrine har gitt spesifikt forslag til hvordan sammensetningen av møbler, farger og material som nytt gulv og fargepalett kan bli. I tillegg så har Katrine bistått med møbelplassering og fargepalett for to ungdomsrom.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte materialvalg og kjøkkenvalg fra to kjøkkenleverandører, samt designidé i moodboard. Befaring og presentasjon er gjort hos kunde.

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page