top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Hellinga

I dette prosjektet har Tina bistått kunden med plassering av en tenkt terrasse, der pergola blant annet stod på ønskelisten. Samt plassering av spisesone, solsone og forslag til mindre elementer og beplantning. Det er også gitt forslag til belysning og belysningsplan. Bassenget er noe kunden på forhånd har plassert og valgt ut. Kunden skal bygge dette selv og det er det tatt hensyn til i ideutkastet. 

 

Ideen bak designet er å dele opp i gode soner og nivåforskjeller, lage noe av egenart samt få frem en opplevelse av en oase. Kunden hadde et ønske om japansk/asiatisk inspirert hage noe som går igjen i inngangspartiet til hagen og vekster som er valgt.

Det er lagt vekt på gode fartsårer og et luftig og ledig uttrykk, og også gode funksjonelle løsninger for å skape en så harmonisk atmosfære som mulig. 

 

Prosjektet er tegnet  i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte materialvalg og plantevalg, samt design ide i moodboard. Befaring er gjort hos kunde, mens presentasjon har foregått digitalt da dette passet best for kunden. 

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page