top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Bærums verk

Her har Katrine bistått kunde Daniella M. Høstad med forslag til ny løsning på baderom.  Dagens baderom skal pusses opp og kunden ønsket et unikt, røft og eksklusivt baderom.

Prosjektet er visualisert og tegnet i 3D, i tillegg er forslag til planløsning er vist i 2D og det er vist frem spesifikt forslag til flis, armatur, innredning og andre elementer til baderommet. 
I tillegg til 3D-bilder som er vist nedenfor er designidé, materialvalg og produkter presentert i moodboard. Befaring og møter med kunde har foregått digitalt.

Kunde Daniella M. Høstad sier:
"Badet har jeg planlagt i 14 år, men når det faktisk skulle settes til live ble jeg usikker. Kanskje det var noen løsninger jeg ikke hadde tenkt på. Jeg kontaktet da Katrine og ga hun kun den infoen som hun spurte om, jeg ville ikke si så mye om hva jeg hadde tenkt selv. Hun kom med ett forslag om planløsning som var veldig likt mine tanker, samtidig som at det var veldig ulikt! Vi slo våre ideer sammen og det perfekte badet ble skapt! Det å bruke en interiørdesigner uansett hvor god du selv føler deg var virkelig verd alt! Nå er enhver krik og krok sett."

IMG_0153.JPG
bottom of page