top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Jakobsli

Dagens stue er stor og romslig med to større sittegrupper. Kunden har vurdert å endre rommet og skille ut deler av stuen med et rom som kan benyttes som kombinert hobbyrom, hjemmekontor og gjesterom. Kunden har tenkt ut flere ulike løsninger selv, men ønsker rådgivning og «et nytt syn» på hvilke av løsningene som blir best med tanke på planløsning og møbelplassering.

 

Katrine har tegnet og kommet med forslag til planløsning og et skille som utnytter linjene som allerede finnes i rommet slik at romfordelingen blir mest mulig naturlig. Hun har tegnet et hobbyrom med smijernsdører slik at rommet virker innbydende og åpent fra stuen, og som kan lukkes ved behov. Et større skrivebord og et staffeli etter kundens ønske er tegnet inn, og to loungestoler som kan slås ut til enkeltseng blir praktiske til bruk for overnattingsgjester. Katrine har foreslått lengre hyller i høyden til oppbevaring av bøker, permer, bokser, skrivesaker osv.

 

Når det gjelder materialvalg og farger for rommene så har Katrine tatt hensyn til eksisterende møbler som kunden skal beholde. Kunden har i dag en lys grønnfarge på stuen som hun liker godt, så denne beholdes. Katrine har videre foreslått blant annet å trekke inn treverk som hvitoljet eik for å mykne opp uttrykket, noen elementer i sort som kontrast, og en dypere grønnfarge foreslås på hobbyrommet for en lunere følelse.

 

I tillegg til visualisering i 3D så er planskisse og møbelplassering fremvist i 2D. I tillegg er designidé og materialvalg presentert i moodboard. Befaring ble gjort hjemme hos kunden og presentasjon er foretatt digitalt.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page