top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt Sjetnemarka

Kunden skal pusse opp hovedetasjen ved å blant annet rive en vegg mot kjøkkenet, skifte ut kjøkkeninnredning, male og legge nytt gulv i stue, kjøkken og spisestue. Kjøkkenet er allerede bestilt og kunden ønsket hjelp til å se hvordan det nye kjøkkenet ville bli visuelt sammen med stue/spisestue og med forslag til ny fargepalett, og å skape en rød tråd interiørmessig i hele hovedetasjen. Kunden hadde også et ønske om forslag til hvor det kunne passe med en spilevegg i rommet.

 

Noen av de eksisterende møblene skal beholdes så Katrine har kommet med forslag til hvilke møbler og interiørelementer som kan skiftes ut for å skape en helhet og rød tråd i rommet. Blant annet så har Katrine kommet med forslag til en fin balanse med treverk på både kjøkken og stue som vil mykne opp uttryket mot det nye sorte kjøkkenet og annet møblement. For TV-veggen så har Katrine foreslått en lengre TV-benk og tegnet ønsket om en spilevegg. Spileveggen vil bli et flott blikkfang og samtidig bringe en lun følelse til rommet. En mindre spilevegg er også foreslått på kjøkkenet. Kunden har også en god del planter som Katrine har tegnet inn med forslag til plassering. Blått er en farge kunden er glad i så blå detaljer tas igjen i flere soner i rommet.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt designide i moodboard. Befaring og presentasjon er foretatt digitalt.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page