top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt Telemark

Kunden skal pusse opp en større yttergang og stue, og ønsket hjelp av oss til å skape en funksjonell planløsning med gode oppbevaringsløsninger, samt skape et unikt wow-preg. Dagens bolig er som et blankt lerret med hvite vegger og lyse fliser ☁️

 

Katrine har foreslått en stil for yttergangen som er moderne - med et hint av japandi. De unike, stilige flisene har kunden utmerket seg selv og Katrine har tatt utgangspunkt i disse når hun videre har foreslått materialene og møblementet for gangen. Mørkt trevirke er foreslått som en rød tråd og sammen med en dyp farge som er foreslått på både vegger og i tak så vil det skape en herlig lun og dempet atmosfære i rommet.

 

En større, lukket garderobeløsninger i et sømløst design foreslås i bakkant i rommet, og vil gi følelsen av «en hel vegg» i mørkt treverk. Kunden hadde et ønske om en mulig sittebenk, så Katrine har foreslått en større puff i en rund form som vil bli et estetisk fint element, samt praktisk. Gjestesone med heng og skohylle er plassert i en egen sone, og nærmest traseen som går videre i huset.

 

I stuen og spisestuen hadde kunden et ønske om designstolen Eames Lounge Chair, som er en tidløs klassiker designet av Charles og Ray Eames, og mye av valgene for designet er formet med utgangspunkt i denne eksklusive stolen.

 

Det lange spisebordet er eksisterende og et møbel kunden ønsker å beholde, så her har Katrine foreslått bl.a. spisestoler, taklampe og skap som vil utfylle denne delen av rommet.

I tillegg så har Katrine tegnet en formsydd TV-reol med plass til mye funksjonell oppbevaring, samt foreslått ulike elementer som vil bidra til en lunere følelse i rommet.

 

Flere av møblene som er tegnet inn er fra våre gode samarbeidspartnere og kan bestilles via oss i Solid.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt designide i moodboard. Befaring og presentasjon er foretatt digitalt med kunden.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page