top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt Gjerdrum

Å møblere en stue kan være utfordrende og man kan gå seg blind på løsninger i hverdagen - det tror vi de fleste kan kjenne seg igjen i. I dette prosjektet har Tina bistått en familie på Gjerdrum med akkurat dette. Rommet har store flotte vinduer mot en magisk utsikt, mønen strekker seg hele 4 meter, og det er et deilig og behagelig dagslys i rommet. Det som mangler er en god møbleringsplan hvor paret blant annet har ønsket seg flere sitteplasser i sofa/tv-sonen, tydeligere skille mellom sonene, og noe annet enn hvite vegger.

 

I dag står det en 3-seter vendt mot tv-vegg ut i rommet. Tina har valgt å trekke sofasonen lenger bakover slik at den står mer midt i rommet for å få plass til større sofa og samtidig utnytte peisområdet på en bedre måte. Hun har anbefalt å skille sofa- og spisegruppen med en hylleseksjon for en tydeligere soneinndeling og med mulighet for oppbevaring og som et dekorelement i rommet. Ved å velge et rundt spisebord vil man oppmuntre til hyggelige samtaler og den organiske formen vil bryte med de stramme linjene ellers.

 

Som en forlengelse av stuen så ønsket kunden å ha en tv-stue med mulighet for at barna kan leke i. I dag har kunden en stor hjørnesofa og en garderobe som står igjen fra det tidligere soverommet som de hadde her.

 

Tina har anbefalt en mindre sofa med mulighet for å gjøre om til seng ved behov, en tv-benk med god oppbevaring og halvstaff malt i veggfargen halvveis bak tv for en dynamisk og spennende brytning mot resten av rommet.

 

I lekehjørnet har Tina tegnet inn god oppbevaring som man kan bruke som "arbeidsbenk" for barna, en ribbevegg for akrobatikk, og malte buer på vegg for å lage en god kontrast og blikkfang.

Det er her valgt å beholde veggfargen kunden har fra før, men anbefalt å male taket i samme farge som vegg eller en lysere tone for å skape mer helthet i rommet.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt design ide i moodboard. Befaring er gjort av Tina hos kunde og presentasjonen er foretatt digitalt.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page