top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Byåsen

Her her Katrine tegnet og designet en innbydende og funksjonell hage for familien på fire. Fokuset har vært å dele hagen i ulike soner og nivåer, samt finne en fin balanse mellom treverk, betong/heller og beplanting.

 

Kunden ønsket forslag til hvordan hagen og inngangspartiet kunne bli mer innbydende og funksjonelt for familien på fire. Utestuen er lite brukt i dag, så de ønsket forslag til hvordan denne kunne endres og møbleres (bla. ved å sette inn skyvedør der det er vindu i dag) Kunden hadde også et ønske om utekjøkken med pizzaovn, men var usikker på hvor dette kunne bygges.

 

Katrine har kommet med forslag til hvordan inngangspartiet kan bygges om for å skape en bedre trasé mot gårdsplassen. Terrassen i hagen er eksisterende, så Katrine har kommet med forslag til plassering av utekjøkken med heller som underlag for å bryte opp mot treverket. Hagen er delt inn i harmoniske soner i ulike nivåer, samt at en større del av gressplenen er bevart for lek og gøy til barna.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt designide i moodboard. Befaring og presentasjon er foretatt hos kunden.

3D Video-visualisering

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page