top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Byåsen

Kunden ønsket hjelp til å finne en funksjonell løsning på kjøkkenet og forslag til ny fargepalett, materialkombinasjon og belysning. Katrine har designet et kjøkken i lys nordisk stil med et hint av rustikt preg. Legg merke til spilene som gir den lune touch’en og som blir som en ramme rundt vinduene.

 

Et ønske fra kunden var å ha en sittemulighet på kjøkkenet med sittebenk eller barstoler. Katrine har kommet opp med en løsning med begge deler - til kundens store overraske og glede!

 

Katrine har også designet et funksjonelt baderom for kunden. Med et langt rektangulært rom så har Katrine kommet med forslag til soneinndeling og gode traseer, samt god og praktisk oppbevaring.

 

Gjenbruk og bærekraftig har vært ett ønskene for kunden, og Katrine har kommet med forslag til bla. fliser av høyere kvalitet for lengre levestandard, og hvilke elementer som kan vurderes å kjøpes brukt og som kan oppgraderes med enkle grep.

 

For veggene så foreslår Katrine en miks mellom gips og fliser. Gips i sonene der det ikke er våtrom og tidløse fliser på gulv, innebygget hylle og to vegger. I dusj sone og ved badekar så foreslår Katrine noen rustikke «vintage»-fliser i grønt som blir et stilig blikkfang i rommet. Mørkt treverk tas igjen i innerdør, spiler og hyller som vil mykne opp uttrykket. Og den dype grønnfargen som foreslås på gipsveggene tas også igjen i taket - og som vil gi følelsen av en lun og dempet atmosfære i rommet.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page