top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Hovedetasje på Nardo

Dagens stue og kjøkken skal pusses opp, og kunden har tatt kontakt fordi de ønsket å visuelt se for seg hvordan deres tanker om bla. skifting av vinduer/verandadør, nytt kjøkken og planløsning kan bli.

 

I dette prosjektet så har Katrine kommet opp med to forslag - ett som er tegnet etter kundens egne tanker der planløsning er nogenlunde lik dagens løsning og ett der hun har utfordret kunden ved å tegne et forslag med å rive en vegg, lukke en dør og foreslått en helt ny åpen løsning. I begge forslag så møblementet og materialforslag likt.

 

Når det gjelder materialvalg så har Katrine tatt hensyn til at enkelte møbler skal beholdes. Hun har jobbet ut i fra disse for å skape en helhetlig og sammensatt farge- og materialkombinasjon som binder kjøkken og stue sammen. Stikkord er rene linjer, varme toner og skandinavisk.

 

I tillegg til visualisering i 3D så er planskisseog møbelplassering fremvist i 2D. I tillegg er designidé, farge og materialvalg presentert i moodboard. Befaring og presentasjon er gjort hjemme hos kunden.

Referanse fra kunden:

"Vi er superfornøyde med hele prosessen så langt, og jeg likte godt at du "utfordret" meg litt på dette med åpen løsning! Man trenger jo å bli utfordret litt av og til! Da ser man at selv om man kan "miste" noen fordeler, kan fordelene med den nye løsningen være enda viktigere eller passe enda bedre. Særlig likte jeg effekten åpen løsning har på stuedelen; det var en veldig god "bieffekt" som jeg rett og slett ikke hadde klart å se for meg helt selv. " 

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page