top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Hovedetasje på Melhus

Kunden har et hus fra 90-tallet og skal i gang med å renovere hovedetasjen. Både entré, baderom, stue og kjøkken skal til pers. Kunden ønsket hjelp til å se ulike løsninger og forslag til planløsning, samt material- og fargevalg, belysning og overordnet forslag til møbler.

 

Kunden ønsket en helhetlig moderne stil, med et hint av personlig og eklektisk preg med noen «wow-effekter». Katrine har blant annet foreslått et spenstig baderom med Terrazzo-fliser og en dempet grønnfarge på vegger og tak, og noen stilige lamper på stue og neon-skilt på kjøkken som var et spesielt ønske fra kunden.

 

Videre så har Katrine foreslått et kjøkken i en dyp blåfarge med messing i detaljer og armatur som står gått i kontrast mot de rolige beigefargene i rommet. På spisestuen så har Katrine foreslått en spennende tapet som tar igjen fargene fra spisestuen og andre elementer i rommet. Ved stuedelen så er det fokus på sosialisering og god plass til besøkende. Ellers så har Katrine forstått en gasspeis i samme farge som kjøkkenet som blir et flott blikkfang i rommet.

 

I tillegg til visualisering i 3D så er planskisse og møbelplassering fremvist i 2D. I tillegg er designidé, farge og materialvalg presentert i moodboard. Befaring og presentasjon er gjort digitalt med kunde.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page