top of page
DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Charlottenlund

Kunden har nettopp kjøpt ny bolig i Trondheim og ønsket rådgivning og forslag til blant annet møbelplan, fargevalg og utvalgte møbler. Dagens stue er hvit som et blankt lerret så Katrine har kommet med forslag til ny farge på vegger/tak og møblement for stue og spisestue.

 

Det viktigste for kunden var å lande en møbelplan slik at de visuelt kan se for seg hvor møblene for stue og spisestue kan plasseres. De ønsket eksakt forslag til bl.a. sofa, stoler og spisestue, og også hvordan skape et helhetlig uttrykk med noen møbler og malerier de allerede har/valgt ut.

 

Katrine har tegnet opp to foreslåtte planløsninger slik at kunden kan se fordeler og ulemper med begge. Hun har tegnet i designideen i 3D og tatt med forslag til møbler og belysning slik at kunden kan se den helhetlige sammensettingen av material, farger og planløsning for stuen.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. I tillegg er designidé, materialvalg og produkter presentert i moodboard. Befaring ble gjort digitalt og presentasjon har foregått hos kunden.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG
bottom of page