DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Vollen i Asker

Et ønske om en bedre utnyttelse av baderommet stod høyt på listen da denne kunden tok kontakt med oss. De har nylig tatt over huset de nå bor i og ønsket bistand til design, møblering og å slå sammen badet og toalettet i rommet ved siden av. I tillegg har de en badstu inne på badet de nå bruker til oppbevaring.

 

Tina har rokkert om på sonene og blant annet flyttet dusjen inn i rommet der toalettet står i dag for å utnytte denne delen på best mulig måte uten å rive veggen imellom. Hun har satt inn et frittstående badekar for et luftigere uttrykk enn det innebygde badekaret de har i dag. Ved å bruke denne planløsningen har Tina kommet fram til at det kan være fint og nyttig å ta bare på badstuen slik den er i dag og på samme tid få plass til alt kunden ønsker inne på badet.

 

Med et skandinavisk uttrykk i designet har Tina valgt jordfarger i form av lekre fliser med innslag av hvitt porselen, hvit silestone benkeplate fra og lyst trevirke. Detaljer i sort og bronse vil lage gode kontraster og være et spennende innslag i det ellers dempede designet.

 

Tina har ønsket å lage et baderom som gir de ekstra velvære vibbene og at kunden kan finne ro og zenfølelse når de oppholder seg der inne.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt design ide i moodboard. Befaring er gjort av Tina hos kunde og hatt presentasjonen digitalt.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG