DSC_0082.jpeg

Prosjekt - Nittedal

I dette prosjektet har Tina bistått kunden med nytt kjøkkendesign hvor kjøkkenet i tillegg skal forlenges.  Ønsket var hvitt kjøkken i klassisk design, stort fokus på mer oppbevaring og hjørnekjøleskap. Det var også et ønske om et dempet design med minst mulig oppbevaring på benken.

 

Tina har utnyttet takhøyden til det fulle og laget et design med mye god oppbevaring men samtidig ivaretatt et luftig og ledig uttrykk i kjøkkensonen.

 

Kunden ønsket et rolig og dempet design, derfor har Tina tegnet inn hvit benkeplate men med innslag av gylne marmoreringer for å bryte med de kalde frontene. Dette vil skape et spennende uttrykk, spesielt med gjentagende detaljer i gull.

 

Tina har satt inn en praktisk liten sittegruppe til benken som kan brukes til frokoster, lekser og evt hjemmekontor. Med oppbevaringsmuligheter her i tillegg ved bruk av grunnere skap utnytter man plassen maksimalt. Stolene som er valgt er i mørkt tre, noe som vil komplettere de hvite overfaltene godt og det vil tilføre varme i kjøkkenet.

 

Prosjektet er tegnet i 2D og visualisert i 3D. Det er vist frem eksakte material- og detaljvalg, samt design ide i moodboard. Befaring og presentasjon er gjort av Tina digitalt da dette passet kunden best.

3D Bilde-fremvisning

IMG_0153.JPG